Maak een afspraak met een van onze partners op het OnderNemerSplein

Jij bent als (startende) ondernemer iedere werkdag van harte welkom op het OnderNemerSplein om deel te nemen aan activiteiten op die dag en kennis te maken met organisaties (de partners) van het OnderNemerSplein. Met jouw ondernemersvraag kun je tijdens je bezoek terecht bij 1 van de experts. Gemeente Rotterdam is iedere dag aanwezig; de andere partners zijn alleen op vaste dagen aanwezig of op afspraak. Wanneer zij aanwezig zijn, kun je hier teruglezen.

Tijdens iedere 3e donderdag van de maand organiseren de partners een mix van activiteiten die voor jou interessant zijn: een Kennis-workshop met een actueel thema, 1 of meerdere interactieve sessies waar jij aan kunt deelnemen om kennis op te doen en je netwerk te vergroten. En natuurlijk 1-op1 (advies)gesprekken. Doel is dat zo veel mogelijk partners tijdens deze 3e donderdag aanwezig zijn.

Mocht een partner die jij graag wilt spreken, toch niet aanwezig zijn, dan zorgen wij er voor dat jouw vraag alsnog bij de desbetreffende partner terechtkomt. Ondernemers worden op het OnderNemerSplein ALTIJD geholpen.

NB:De Belastingdienst houdt GEEN spreekuur op het OnderNemerSplein. Voor belastingvragen kun je via de Belastingtelefoon contact opnemen met de Belastingdienst (0800 - 0543 (gratis))

 • Kamer van Koophandel

  KVK helpt je met succesvol ondernemen. Op werkdagen zijn er telefonisch adviseurs beschikbaar, die je verder kunnen helpen met succesvol ondernemen. Bel 0800-2117 of kijk op KVK.nl.

 • Belastingdienst

  De Belastingdienst beantwoordt ondernemersvragen over belastingen of administratie.

 • RVO/Octrooicentrum Nederland

  RVO.nl stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

 • UWV

  Het UWV biedt nieuw perspectief om werken en deelname aan de maatschappij te bevorderen.

 • Qredits

  Qredits helpt bij het succesvol starten of investeren in een bedrijf.

 • Ondernemersklankbord

  Ben je starter, wil je uitbreiden, onderzoek je de markt, kan de organisatie beter of overweeg je bedrijfsopvolging? In elke fase en bij elk bedrijfsaspect komen er tal van vragen op je af. Daar kunnen we je bij helpen.

 • Hogeschool Rotterdam/Rotterdam Academy

  Rotterdam Academy is binnen Hogeschool Rotterdam dé kennisbron op het gebied van innovatie en ondernemerschap.

 • Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom

  BOIP is de officiële instantie voor de registratie van merken, modellen en het vastleggen van een idee. Je kunt je aanmelden voor het digitale spreekuur via www.boip.int/nl/ondernemers/actueel/evenementen

 • Gemeente Rotterdam

  De Ondernemersbalie is hét loket van gemeente Rotterdam voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

 • Drechtsteden

  Hier werken 7 gemeenten vernieuwend en effectief samen. Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

 • Regionaal Bureau Zelfstandigen

  Regionaal Bureau Zelfstandigen is er voor ondernemers met (financiële) problemen, ondernemers die moeten stoppen en voor ondernemers met gezondheidsklachten. RBZ is er ook voor mensen met een (bijstands-)uitkering die een goed idee hebben voor een eigen bedrijf