Het ondernemersplein

Leren van ondernemers

We willen het aantal bezoekers wegens corona zoveel mogelijk beperken. Daarom is 'Leren van ondernemers' voorlopig geannuleerd.

Ondernemers helpen ondernemers!

Ben je een ondernemer die advies en hulp wil aanbieden aan andere ondernemers? Dan zijn wij naar je op zoek.

Ondernemers krijgen te maken met allerlei uitdagingen zoals vraagstukken over financiering, personeel, marketing en acquisitie. Of het nu een startende of meer ervaren ondernemer betreft: soms willen zij hier met anderen over sparren en ervaringen van andere ondernemers horen.
Daarom zoeken wij ondernemers die hulp en advies kunnen bieden en in gesprek willen gaan met andere ondernemers. Wil je in contact komen met andere ondernemers en jouw kennis beschikbaar te stellen? Meld je dan aan om op het OnderNemerSplein aanwezig te zijn! Naast een werkplek op het OnderNemerSplein onder de naam ‘Leren van Ondernemers’ kun je tevens je product en/of dienst presenteren.

Het OnderNemerSplein is gevestigd aan de Blaak 40 in Rotterdam.
KvK en andere partners maken onderdeel uit van het OnderNemerSplein. Dagelijks bezoeken circa 150 ondernemers het OnderNemerSplein.

'Leren van Ondernemers' is elke maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Meer informatie en aanmelden voor een dagdeel? Stuur een mail aan: onsplein@kvk.nl, kom gewoon eens langs of neem contact op met Peter van der Sluijs, telefoon: 06 46748090!

Wij ontmoeten je graag op het OnderNemerSplein!

Aanmelden voor Leren van Ondernemers