Frans Voskuil - BLYVER

Leer hoe Frans Voskuil spart met andere ondernemers.

 

Frans Voskuil

 

Frans Voskuil gaat graag naar activiteiten van het Ondernemersplein Rotterdam. "Vanaf mijn eerste bezoek aan het Ondernemersplein heb ik waardevolle gesprekken

met adviseurs en kan ik regelmatig sparren met andere ondernemers.”

Adviseur Paul Geertman verbindt hem regelmatig met specialisten binnen KVK over onderwerpen als blockchain en privacywetgeving."Vanaf mijn eerste bezoek aan het Ondernemersplein heb ik waardevolle gesprekken met adviseurs en kan ik regelmatig sparren met andere ondernemers. Het enthousiasme waarmee de KVK-adviseurs de gesprekken aangaan is zeer aanstekelijk. Wat mij met name opvalt is de continue aanwezige bereidwilligheid om mij en andere ondernemers vooruit te helpen. Ook is het ondernemersplein een zeer prettige omgeving om je in te begeven. Het ademt openheid en saamhorigheid. Iedereen is er om elkaar verder te helpen. Dat vind ik prachtig om te zien.”

 “Je kan natuurlijk heel veel vinden via Internet, maar tijdens een face-to-face gesprek gebeurt er toch meer. Online kun je niet de unieke ervaringen die jij als ondernemer hebt bespreken met een adviseur. Doordat dit wel kan op het Ondernemersplein, is het resultaat vaak een zeer passend advies voor de specifieke situatie waar de ondernemer zich in bevindt. ”