Brenda van Duren - Circa-Finem

Lees hoe onderneemster Brenda van Duren alle partijen onder een dak vond op het OnderNemerSplein.

Brenda van Duren

Brenda droomde er al langer van om voor zichzelf te beginnen maar kennis over het ondernemerschap ontbrak haar. Via het UWV en de KVK-website vond ze haar weg naar de Startersdag waar ze in gesprek raakte met KVK-adviseur Astrid Ponsioen. Astrid vertelde haar over het OnderNemerSplein, dé plek voor startende ondernemers die op zoek zijn naar informatie.

Brenda woonde verschillende evenementen bij op het plein die haar waardevolle inzichten gaven.  Tijdens de bijeenkomst Slim aan de slag kwam ze met Qredits in contact over een zakelijk krediet en kon ze haar fiscale vragen kwijt aan de Belastingdienst. “Ik was aangenaam verrast door wat ze bij KVK allemaal doen. Het is ook fijn dat er een adviseur rondloopt op het OnderNemerSplein die met je meedenkt en zoekt naar oplossingen wanneer iets niet gaat zoals je had gehoopt.”

Bouwplan voor je bedrijf
Brenda start een bedrijf dat ondersteuning en advies biedt aan ondernemers in de uitvaartbranche. “Omdat ik startte vanuit een UWV-uitkering was ik verplicht een ondernemingsplan te schrijven. Ik vond het een hele opgave maar uiteindelijk ben ik erg blij dat ik het heb gedaan. Je schrijft eigenlijk een compleet bouwplan voor je bedrijf en het geeft inzicht in de haalbaarheid van je ideeën. Ik adviseer iedereen een ondernemingsplan te schrijven voordat je gaat starten.
“Ik ben heel tevreden over de diensten op het OnderNemerSplein. Ik ben ontzettend goed op weg geholpen. En de toekomst? Mijn ambitie is om over een jaar een autoriteit te zijn in de uitvaartbranche.”

Foto: @dshawnlevar